Kragerup gods kontakt

Kontakt os gerne hvis I har en forespørgsel eller spørgsmål

Elsebeth Rygaard. er@kragerup.dk. Tlf.: 44 22 51 00 ; Elizabeth Dybdal. ed@kragerup.dk. Tlf.: 38 40 20 51 ; Mette Kannikeskov. mh@kragerup.dk. Tlf.: 58 26 12 50.

I er altid velkommen til at skrive til os. Kontakt vores konferencekoordinator, selskabskoordinator eller send en mail til vores infomail.

Medarbejdere – Kragerup Gods

Regitze Dinesen. rd@kragerup.dk. Tlf.: 44 22 31 03 ; Birgitte Dinesen. bd@kragerup.dk. Tlf.: 44 22 31 04 ; Olav Ditlevsen. od@kragerup.dk. Tlf.: 40 95 40 81.

Her er en oversigt over vores medarbejdere. Du kan altid ringe eller skrive en mail til vedkommende. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Privatlivspolitik og cookies – Kragerup Gods

Herunder kan du læse om de informationer der indsamles, hvordan de behandles, hvad de bruges til, hvem har adgang til dem og hvem du skal kontakte, …

Landbrug – Kragerup Gods

Kragerup Gods består i dag af 1200 ha landbrugsjord og 200 ha skov. I 2019 blev vi PEFC – miljøcertificerede, hvilket betyder, at driften foregår på en nænsom …

Vi er CO2-neutrale og går ind for bæredygtighed. Vi har omlagt et større areal af vores landbrug til økologisk produktion, for en grønnere produktionsform.

Kragerup Gods – Forside – Godset – Go High Aktivitetspark

Kragerup Gods er CO2-neutral og tilbyder i dag konferencer, fester, restaurant, ophold i 57 værelser, en eventafdeling og meget mere.

Nyd skønne middage i historiske omgivelser i Restaurant Blixen

Kontakt os på info@kragerup.dk eller 5826 1250 for at booke bord. … Det gamle godskøkken fra 1800-tallet er i dag en del af Restaurant Blixen.

I Restaurant Blixen har vi fokus på god service, delikatesser fra landmændene i lokalområdet og velsmagende mad af høj kvalitet.

Læs alt der er værd at vide om dit ophold på Kragerup Gods

FAQ – Læs alt der er værd at vide om dit ophold på Kragerup Gods

Glemte sager. Kontakt receptionen på 58261250 hvis du har glemt noget på godset. Medbragt mad og drikke.

Har du spørgsmål? Vi har lavet et samlet overblik over alle vores FAQ spørgsmål, så du kan læse om de mest stillede spørgsmål.

se vores ledige stillinger, Kragerups historie m.m

Om Kragerup Gods – se vores ledige stillinger, Kragerups historie m.m

Læs om Kragerup Gods og dens historie, landbrugets historie, bæredygtige tiltag, samarbejdspartnere og medarbejderne.

Kragerup Gods, Ruds Vedby | firma | krak.dk

Kontaktinformation på Kragerup Gods Ruds Vedby, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Kragerup Gods – Høng Erhvervsforening

Beskrivelse ; Telefon: 58261250 ; Branche: Overnatning ; Nøgleord: hotel, restaurant, konference, møde- og festlokaler, landbrug, aktivitetspark, Go High, …

Det CO2 neutrale Kragerup Gods er beliggende 1 times kørsel fra KBH og Odense og tilbyder både hotel, restaurant, fest, aktivitetspark og konferencecenter. %

Keywords: kragerup gods kontakt