Lommepenge app

Lommepenge – Danske Bank on the App Store

”Lommepenge” hjælper med at lære børn om penge. Det gør den ved at give børnene mulighed for at få, bruge og spare penge op via en app og et betalingskort, …

Lommepenge – Danske Bank – Apps i Google Play

Nu kan børn få og bruge lommepenge, uden at forældrene først skal en tur forbi pengeautomaten. ”Lommepenge” hjælper med at lære børn om penge.

Nu kan børn på 8-12 få lommepenge, uden at forældrene først skal hæve kontanter.

giv dit barn lommepenge på en nem måde – Danske Bank

28. jun. 2017 — Dit barn får en lommepenge-app og et kort, og du kan overføre penge og styre forbruget i mobilbanken. Bestil appen i mobilbanken.

En god lommepenge app – opsparing app til børn – Madling.dk

En god lommepenge app – opsparing app til børn | Madling.dk

8. jul. 2020 — En god lommepenge app som vores børn bruger. Appen er overskuelig, brugervenlig og god og motiverer børnene til at lave opgaver og spare op.

En god lommepenge app som vores børn bruger. Appen er overskuelig, brugervenlig og god og motiverer børnene til at lave opgaver og spare op.

MyMonii – Specially made for young people under 18. Control …

Download the MyMonii app and get a full overview of your earned, saved, spent and invested money. Specially made for young people under 18 years.

Lommepenge app eller skema på køleskabet? – Karmaklud

Lommepenge app eller skema på køleskabet? Husk det vigtigste i projektet

Young Money er både en fælles app, et betalingskort og to konti til dit barn i … Det har virkelig givet min søn interesse for at opspare hans lommepenge.

Den gamle afkrydsnings-seddel på køleskabet er for længst blevet udfordret af en lommepenge app. Men er det bedre? Historien om Karmaklud.

Young Money

Med en lommepenge app kan du nemt holde styr på børnenes lommepenge, samtidig med, at dit barn lærer om penges betydning. Læs om Young Money her.

Lommepenge app – Digital sparegris til børn – Young Money

Lommepenge app – Digital sparegris til børn – Hent her

1 Åbn App Store eller Google Play på din mobiltelefon. 2 Find og installér appen ”SparKron – Lommepenge”. 5 Indtast barnets cpr-nummer.

Med en lommepenge app kan du nemt holde styr på børnenes lommepenge, samtidig med, at dit barn lærer om penges betydning. Læs om Young Money her.

Opret mobilbanken SparKron Lommepenge

Keywords: lommepenge app