Platanias kreta kort

Platanias – Kort – DTF travel

Platanias – Kort

Kort over vores hoteller, lejligheder og ferieboliger i Platanias. … Vores rejsemål » Grækenland » Kreta » Platanias » Kort …

Kort over vores hoteller, lejligheder og ferieboliger i Platanias

Platanias – ferieby på Chania kysten – Kreta rejseguide

Platanias – ferieby på Chania kysten | Kreta rejseguide

25. dec. 2018 — Platanias er den største af en række mindre feriebyer, som med tiden er vokset sammen på Chania-kysten på Kreta.

Platanias er den største af flere små feriebyer, som med tiden er vokset sammen på Chaniakysten på Kreta. Platanias har mange hoteller, restauranter og butikker.

Kort over Kreta – detaljeret Kreta kort – Kreta rejseguide

Kort over Kreta – detaljeret Kreta kort | Kreta rejseguide

Se detaljeret kort over Kreta og læs samtidig, hvor vejret er bedst om sommeren. Du kan ved at zoome ind og ud selv vælge detaljeringsgraden på kortet over …

Se detaljeret kort over Kreta og læs samtidig, hvor vejret er bedst om sommeren. Du kan ved at zoome ind og ud selv vælge detaljeringsgraden på kortet over Kreta.

Kreta kort – detaljeret kort over Kreta – Crete Beaches

Kreta kort – detaljeret kort over Kreta

På dette kort ses alle byerne, vejene og strandene på Kreta. … Klik på nedenstående kort for at zoome ind og ud. … Platanias strand · Rethymnon strand.

Kreta er den største af de mange græske øer, og den femtestørste ø i Middelhavet. På dette kort ses alle byerne, vejene og strandene på Kreta.

Platanias strand – populær ferieby – Crete Beaches

Platanias strand – populær ferieby | Kreta strande

Platanias ligger i den nordvestlige del af Kreta, ca. 8-9 km vest for den langt større by Chania. Feriebyen har mange gode hoteller, og mange af dem ligger tæt …

Platanias er en dejlig ferieby på Chania kysten på Kreta. Platanias har en vidunderlig strand, der løber langs hele feriebyen. Mange vandsportsaktiviteter.

Hoteller på kortet i Platanias

Vær sikker på dit sted, inden du tager ud på din ferie. Hotellerne i Platanias vises på det følgende kort, så du hurtigt kan finde dem.

Fakta om Platanias – få masser af information her – Apollo Rejser

Fakta om Platanias – få masser af information her – Apollo

Effektiv køretid fra Chanias lufthavn til hotellerne i Platanias er ca. 50 min. … Hotellerne, som ligger ved stranden på Kreta, lejer området af kommunen, …

Besøg Platanias By – Kreta – Expedia.dk

Besøg Platanias By: Oplev det bedste af Platanias By, Kreta i 2023 | Rejs med Expedia

Oplev det bedste af Platanias By! … Kykladon Str., Platanias, Crete, 73014. Overnat på dette lejlighedshotel ved stranden i Platanias, som har 3 stjerner.

Oplev det bedste af Platanias By! Uanset om du vil opleve byen som turist eller følge i de lokales fodspor, kan du med fordel tage et kig på vores gode tips i forbindelse med planlægningen af din rejse.

Oplev det bedste af Platanias, Kreta i 2023 | Rejs med Expedia

Besøg Platanias: Oplev det bedste af Platanias, Kreta i 2023 | Rejs med Expedia

Overnat på dette lejlighedshotel ved stranden i Platanias, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 udendørs pools og ved stranden.

Oplev det bedste af Platanias! Uanset om du vil opleve byen som turist eller følge i de lokales fodspor, kan du med fordel tage et kig på vores gode tips i forbindelse med planlægningen af din rejse.

Keywords: platanias kreta kort, kreta kort platanias