Sædeovertræk biltema

Bilsædeovertræk – til faste lave priser – Biltema.dk

Sædeovertræk og beskyttelse til værkstedet. Et sædeovertræk hjælper med at holde bilens interiør i pæn stand. Hold kabinen flot og ren med sædeovertræk, når du …

Opdag Biltemas sortiment af universalsædeovertræk til bilen. Godt udvalg både til styling af bilen samt sædebeskyttelse mod slid og snavs. Se vores udvalg her.

Mekaniker sædeovertræk, ekstra kraftigt – Biltema.dk

Beskytter sædebetrækket, når du sætter dig i bilen med snavset tøj. Passer både til høje stolerygge og lave stolerygge med nakkestøtte.

Bilsædeovertræk Leopard – Biltema.dk

Komplet bilsædeovertræk til for- og bagsæde. Universel pasform.  Passer til deleligt bagsæde (både sædehynde og ryglæn) samt biler med sideairbag. Et samlestykke til større bagsæder medfølger.  Forsædeovertrækkene har en rød søm på indersiden . Overtrækket med sømmen på venstre side skal monteres på førersædet, og den med rød søm på højre side monteres på passagersædet. Af 100 % polyester med tyk skumplastlamineret inderside.  Lysægte.  Brandsikkert.  Vaskes i hånden ved 30 °C.

Bagsædebetræk – Biltema.dk

Bagsædebetræk

Bilsædeovertræk Imola – Biltema.dk

Komplet bilsædeovertræk til for- og bagsæde. Universel pasform.  Passer til biler med sideairbag. Passer IKKE til deleligt bagsæde. Forsædeovertrækkene har en rød søm på indersiden . Overtrækket med sømmen på venstre side skal monteres på førersædet, og den med rød søm på højre side monteres på passagersædet. Af 100 % polyester med tyk skumplastlamineret inderside.  Lysægte.  Brandsikkert.  Vaskes i hånden ved 30 °C. En pose med 20 stk. kroge inkluderet.

Sædeovertræk og arbejdsmåtter – beskyt bilen – Biltema.dk

Find sædeovertræk, arbejdsmåtter og andet udstyr, der gør det nemt at arbejde på bilen samtidig med at du beskytter den mod snavs og ridser. Se vores udvalg.

Sædeovertræk Le Mans, sort, single pack – Biltema.dk

Overtræk til et førersæde. Universel pasform.  Passer til deleligt bagsæde (både sædehynde og ryglæn) samt biler med sideairbag. Et samlestykke til større bagsæder medfølger.  Af 100 % polyester med tyk skumplastlamineret inderside.  Lysægte.  Brandsikkert.  Vaskes i hånden ved 30 °C.

Bilsædeovertræk Pixie, rosa – Biltema.dk

Komplet bilsædeovertræk til for- og bagsæde. Universel pasform.  Passer til deleligt bagsæde (både sædehynde og ryglæn) samt biler med sideairbag. Et samlestykke til større bagsæder medfølger.  Forsædeovertrækkene har en rød søm på indersiden . Overtrækket med sømmen på venstre side skal monteres på førersædet, og den med rød søm på højre side monteres på passagersædet. Af 100 % polyester med tyk skumplastlamineret inderside.  Lysægte.  Brandsikkert.  Vaskes i hånden ved 30 °C. En pose med 20 stk. kroge inkluderet.

Bilsædeovertræk Iseo – Biltema.dk

Bilsædeovertræk Iseo

Keywords: sædeovertræk biltema, sædebetræk biltema, biltema sædeovertræk