Inspiration til gaveønsker til din 50-års fødselsdag

Har du sendt invitationerne ud til din 50-års fødselsdag, eller skal du snart gøre det? Så er du måske en af de mænd, der frygter at få følgende spørgsmål efterfølgende: ”Hvad ønsker du dig?”. Du er i hvert fald ikke den eneste. Derfor finder du her en smule inspiration til, hvad du kan skrive på din ønskeseddel. 

Få fyldt barskabet op

Der er nærmest ikke noget bedre end at have et fyldt barskab. Derved kan du altid tage dig en lille en for at slappe af en fredag aften. Derudover har du altid noget at byde uventede gæster på udover kaffe. 

Du bør skrive alt det, som du godt kan lide at drikke på din ønskeliste. Det kan være alt lige fra Skotsk Speyside whisky til gin, rom og hvad der ellers lige falder i din smag. Jo mere du kan lide at drikke, desto længere kan din ønskeseddel blive.

Ønsk dig spændende oplevelser

Der findes rigtig mange spændende oplevelser, som du kan ønske dig til din fødselsdag. Det gælder altså bare om at gå på nettet for at finde ud af, hvad der er af muligheder. Er du vild med biler, kan du ønske dig en tur i en vaskeægte racerbil. 

Har du altid drømt om en tur i en luftballon, så er det også en oplevelse, du kan ønske dig. Du kan ydermere komme på et chokoladekursus, hvis du har en sød tand, eller du kan komme op i højden og opleve noget smukt på en bridgewalking. Der er masser af muligheder.