Operationel erhvervsleasing er en god idé for mange virksomheder

Det er ikke noget nyt, at mange virksomheder i en årrække har benyttet sig af at lease deres erhvervsbiler, varevogne og andre køretøjer. Men måske er det nyt for dig. Det kan der være flere gode grunde til. Det kan være, at du lige har startet din egen virksomhed og derfor først nu er blevet opmærksom på, at det er en mulighed at benytte dig af eksempelvis operationel leasing

Undgå en masse bekymringer med operationel leasing

Det kan godt være, at operationel erhvervsleasing er dyrere end for eksempel finansiel leasing. Men det kan være alle pengene værd, da du undgår en masse bekymringer. I stedet for at skulle tage dig af disse bekymringer kan du tage dig af andre vigtige ting i din virksomhed. 

Med operationel erhvervsleasing kan du nemlig få en leasingkontrakt, der indebærer, at det er leasingselskabet, der står for udgifterne til både serviceeftersyn, og hvis bilen skal repareres. Derved opstår der heller ikke uforudsete udgifter for din virksomhed. Pengene, du sparer på dette, kan du i stedet bruge på at udvikle din virksomhed på bedste vis. 

Du bør desuden undersøge, hvilke muligheder du har for at få andre tillægsydelser med i din leasingaftale. Det kan være, at det også er en fordel for dig at have sådan noget som vejhjælp og bilforsikring med i leasingkontrakten.

Hvis du benytter dig af operationel erhvervsleasing, har du hele tiden en fuld funktionsklar bil til rådighed. Og er det ikke lige præcis det, der er meningen med at lease en bil til erhvervsbrug?